Wie ben ik?

Mijn naam is Trea Zondag en ik woon samen met mijn man Jakob, onze zoon en onze hond labradoodle Turbo in het prachtige hondsrug dorp Gasselte, gemeente Aa en Hunze. Sinds 1997 ben ik werkzaam als gastouder en ons huis is daarom kindvriendelijk ingericht. Denk hierbij aan traphekjes, een box, hoge en beveiligde stopcontacten en rookmelders. Er is veilig slaapruimte voor kinderen die 's morgens en/of 's middags nog slapen. Ik ben in het bezit van wipstoel, kinderstoel, loopstoel en autostoel in diverse leeftijdscategorie en voor alle leeftijden is er voldoende speelgoed aanwezig zowel binnen als buiten. Buitenspelen kan veilig in ons omheinde tuin. Ons huis staat in een rustige en kindvriendelijke omgeving.


 

Vanaf mijn voordeur is het 2 minuten lopen naar het speeltuintje, 5 minuten lopen naar school OBS "de Dobbe". Binnen 10 minuten lopen sta je ook in het prachtige natuurgebied het Gasselterbos waar de Drentse heideschapen grazen en we wandelen met onze hond Turbo. Ook zijn er diverse sportgelegenheden in Gasselte zoals gymnastiek, voetbal en tennis en bij mooi winterweer is er een ijsbaan.

Naast mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn ben ik in het bezit van een kinder-EHBO certificaat van het oranje kruis. Er zijn recente VOG (verklaring omtrent gedrag) aanwezig van mij en mijn huisgenoten boven de 18 jaar. Ik ben bekend met het pedagogisch beleidsplan van het gastouderbureau en handel ernaar. Deze ligt ter inzage bij mij thuis. Ook volg ik regelmatig thema avonden en workshops die door het gastouderbureau georganiseerd worden om zo kwaliteit in de opvang bij mij te kunnen handhaven en/of verbeteren.

Als gastouder bied ik u en uw kind een knusse, huiselijke omgeving waar kinderen zich goed kunnen ontwikkelen onder de juiste omstandigheden. U hebt maar met 1 persoon contact en ik sta open voor wat u belangrijk vind voor u en uw kind. Ik heb de mogelijkheid om flexibel met uw vraag voor opvang om te gaan.

Vragen? Neem gerust contact met mij op!